A mi Józsefvárosunk

Ház robbant a Bérkocsis utcában [332.]

2023. május 05. - Amijo

Május elején gázrobbanás volt egy kiürítés alatt lévő önkormányzati bérházban, egy ember megsérült. A Tolnai Lajos utca sarkán álló Bérkocsis utca 30. sz. alatti házat korábban az önkormányzat – de úgy látszik, nem elég korán – lakhatatlannak és bontandónak minősítette. A polgármester arról posztolt, a lakók átköltöztetése már folyamatban volt, de nem tudták elég gyorsan felújítani a lakásokat, ahova az ott élők elköltözhettek volna.

berkocsis30.jpg

A Bérkocsis u. 30-ban történtek mögöttes okai iránt érdeklődők számára hasznos lehet az alábbi összefoglaló videónk, amit egy hónapja készítettünk a kerület által örökölt helyzetről és bérház- és bérlakásfejlesztési programunkról. (via Pikó András FB-oldala)

Ezek (és a hasonló) házak évtizedek óta rohadnak, mindegyik megérett a bontásra. Még mielőtt maguktól összedőlnek – vagy épp felrobbannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9718118012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása