A mi Józsefvárosunk

Előválasztás? Piha! [415.]

2024. április 11. - Amijo

Mégsem lesz előválasztás Zuglóban,
a Szikra beállt a momentumos Rózsa András mögé. (444.hu

Zuglóban Horváth Csaba MSZP-s polgármester úgy döntött, nem vesz részt a tervezett ellenzéki előválasztáson. Ezután fontosabb ellenfelei úgy döntöttek, hogy akkor azt nem érdemes megtartani, és a Momentum inkább szövetkezett a Szikra mozgalommal.

horvath_csaba2024.jpg

Fotó: Németh Dániel / 444

A "kisebbik Csaba" döntése érthető: a "keresztapjának" tartott és hatalmas pénzekből kampányoló Tóth Csaba egy közvéleménykutatás után irtóztató vereség elől lépett vissza a 2022-es előválasztás kampányának hajrájában. Most Horváth rendelt egy kerületi kutatást, és a hírek szerint nem sokkal áll jobban, mint két éve Tóth.

A dolog attól válik izgalmassá, hogy a köz véleményét nem hajlandó nyilvánosságra hozni. Márpedig ha azt polgármesterként rendelte, akkor ez kutya kötelessége lenne — hadd tudjuk meg, mire adta a pénzünket!

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr918377817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása