A mi Józsefvárosunk

Fegyelmi fenyítéssel sújtás [263.]

Híroldalakat nézett meg hivatali számítógépén — huss!

2022. augusztus 28. - Amijo

Mondvacsinált okokkal kirúgták azt a rendőrtisztet, aki magánemberként, a Magyar Triatlon Szövetség ellenőrző bizottságának elnökeként feltárta a szövetség korábbi elnöke által elkövetett számtalan visszaélést. A munkája annyira alapos volt, hogy az alapján a NAV-nak (vonakodva ugyan, de) nyomozást is muszáj volt elrendelnie. Úgy tűnik, a bosszú nem maradt el, mondvacsinált okokkal fegyelmit indítottak ellene: olyan vádakkal, mint hogy a Szerv internetét magáncélokra, horribile dictu híroldalak felkeresésére is használta. A „súlyos kihágások” miatt el is bocsátották. (via Hadházy Ákos)

orban_rendorseg.jpg

A Magyar Triatlon Szövetség elnöke (ugyan, ki lehetne más?) Magyarbasi fogorvosa. Ő onnan lop. Aki ezt felderíti, azt „szolgálati viszony megszüntetése fegyelmi fenyítéssel sújtom”.

Remélem, az ügy nem merül feledésbe, és a rendszerváltás után a nyomozó hatóság átnézi az intézkedő felettes számítógépét. Ezután az illető az eljárás céljának megfelelő fegyelmi büntetéssel sújtható.

Fügedi Ubul

P.s.: Én még emlékszem, amikor kétszázezren vonultunk fel a várba, és a tömeg lelkesen skandálta, hogy "Nem hagy-juk! Nem hagy-juk!" Én meg nem értettem: dehogynem hagyjátok... Aztán persze hagyták (hagytuk), és egyre kevesebben lettünk, akik még vonultunk valahová. Manapság már pár száz embert összeszedni is kunszt: mert min- denki megértette, hogy ezzel nem érünk el semmit.

A rendszer leváltásához valódi ellenzékre van szükség: olyanra, amelynek van pozitív mondanivalója. Nem az, hogy "Mi nem a Zorbán vagyunk" és nem is az, hogy "Ugyanazt csinálnánk, mint a Fidesz, csak nem lopnánk", hanem az, hogy "Minden parasztnak tyúk főjön a fazekában".

Kiváltképp kontraproduktívak a budapesti lázongások. Az ügyesen felhizlalt Budapest–vidék ellentét miatt minden ilyen akció megerősíti a vidéki választót abban a hitében, hogy "Budapestnek nem jó, TEHÁT nekünk igen". A választás a vidéki egyéni kerüle- tekben dől el.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr417918429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása