A mi Józsefvárosunk

Több Balaton, kevesebb Adria! [364.]

Mondta ezt nem is olyan régen a miniszterelnök.

2023. szeptember 12. - Amijo

 Mi a baj azzal, hogy ebben a luxus nyaralóban nyaralt a miniszterelnök? A saját szememmel akartam látni és megmutatni azt az elképesztő luxust képviselő tengerparti villát Abbáziában (Opatija), ahol az Ungár-család jóvoltából a miniszterelnök nyaralt. (Hadházy Ákos) 

Hadházy okfejtése végig világos és erkölcsös. Ha Ungár P. gazdag akarna maradni és közben a NER-től is el akarna határolódni, eladhatná a családi vállalatokban meglevő vagyonrészeit, és bevásárolhatná magát a piacon megélni próbáló cégekbe.

orban_adria.jpg

De nem: a NER-en belül jobban lehet élni, mint kívüle, és Ungár P.–nek fontosabb a gazdagság, mint az erkölcs. Ki ne értene egyet vele?

*

A sós víz megcsillan a haján, a napfény játéka tükröződik a vállán. A tengeri nyaralások lazulós hangulatát tökéletesen hozza az a rövid videó, amelyen az Adria habjaiból kikelő Orbán Viktor látható. (…) A videó készítője szerint a felvétel 2023. augusztus 11-én dél körül készült Abbáziában, a magyarok egyik kedvenc nyári célpontján, ami újabb bizo- nyítéka annak, hogy Orbán Viktorban ott van a magyar néplélek esszenciája. (via HVG)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4318212561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása