A mi Józsefvárosunk

Esélyes forgatókönyv [290.]

Korrekt elemzés.

2022. november 24. - Amijo

ZDF: Orbán győz, az európai értékek vesztenek. (Huppa

Pártonkívüli, de a regnáló rendszert utáló ismerőseim közül sokan az Európai Bizott- ságtól várják Magyarbasi megrendszabályozását. Hát nem; ezt a munkát nem végzi el helyettetek senki. Ha csak ötezren belépnétek (a Fidesz-stb., az Ő Hazájuk és a kétfarkúak kivételével) bármely magyarországi pártba, abban többségbe kerülhetnétek, és állíthat- nátok alternatívát.

orban_eu2022.jpg

Már ha meg tudnátok egyezni, hogy mi legyen az — mert az "inkább mi ülnénk be a székekbe, aztán majd csak lesz valahogy" programjával nem lehet nyerni.

Nos, nemcsak a belépni és megegyezni hajlandó ötezer fő hiányzik, de még az az ember is, aki ezt hajlandó lenne koordinálni. (Ha lenne egy ilyen, alighanem meglenne az ötezer is.) Addig azonban marad a vezér és marad a rendszere is. Ő éppen most szabja saját képére (értsd: korrumpálja) az EU-t is, a fejétől a farka hegyéig.

"Fizessetek nekem sok pénzt, és akkor kegyesen megszavazom, amit szeretnétek!" — ez működik. A fanyalgás kontraproduktív.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5817987048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása