A mi Józsefvárosunk

Mindig van lejjebb [269.]

Jaj, püspök uram, hét oka is van annak!

2022. szeptember 16. - Amijo

A zuglói MSZP nem tudja elengedni Tóth Csabát. (Index

Tavasszal a választók leváltották az ellenzéket. De az úgy tesz, mintha nem venné ezt észre. Mintha minden a legnagyobb rendben menne. "Nincs egyrészt-másrészt. Ezt a küzdelmet... a Demokratikus Koalíció vezeti." Stb.

tocsa2022-1.jpg

Az egykor 40 % fölött teljesítő MSZP népszerűségét a közvélemény-kutatók mára 1 % körül mérik. Jaj, püspök uram, hét oka is van annak!

Ebből az egyik, hogy a Bosnyák térre tervezett "városközpont" az azt elutasító közvélekedés szerint a "csabák" (Tóth + Horváth) nagy üzlete, amit éppen ezért még a következő önkormányzati választás előtt le kell zavarni. Meg is kapták Magyarbasitól a nemzetgazdasági érdeket, fel is mentették az építkezést minden jogszabály alól. Ha a választási eredményeknek nem is örülhet a kerületi MSZP, de ezt azért nagy sikernek fogja fel. Az esedékes tisztújításon elnöknek ellenfél nélkül Tóth Csabát jelölik.

Mindig van lejjebb. Lehet-e egy párt támogatottsága negatív?

Fügedi Ubul

P.s.: Egyedüli jelöltként az eddigi elnököt, Tóth Csabát választották újra a zuglói szocialisták az MSZP tisztújításán a helyi szervezet élén a csütörtöki voksoláson – erősítették meg az MSZP sajtóirodáján a hvg.hu értesülését.

*

Levegőben lóg az újabb ellenzéki bukás. Az egekbe szökő gázárak és a két számjegyű infláció ellenére is mandátumot veszíthet az ellenzék Zuglóban, ahol az ellenzéki pártok jelöltjének nemcsak a fideszes indulóval és a Civil Zugló Egyesület jelöltjével kell meg- küzdenie, de egy Tóth Csabához köthető riválissal is. (via 24.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1817933281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása