A mi Józsefvárosunk

A feleség, az feleség [155.]

A Tóth Csaba meg Tóth Csaba.

2021. szeptember 21. - Amijo

A múlt héten nálunk is lezajlott az ellenzéki előválasztási vitája, ahol egyik nem mellékes téma volt a zuglói előválasztás – és persze Tóth Csaba személye. Merthogy Zuglóban annyira elmérgesedett a helyzet – gyakorlatilag az ellenzéki jelöltek között nyílt háború folyik, mióta Hadházy Ákos bejelentette, hogy Zuglóban kíván indulni az előválasztáson – hogy még nálunk is Tóth miatt kellett magyarázkodniuk a jelölteknek.

hadhazy_toth2.jpg

Pénteken aztán – mivel Tóth Csaba hétfő este nem volt hajlandó elmenni a Partizán által szervezett előválasztási vitára – végül pénteken a bátor Sir Robin Tóth javasolta Zugló TV-ben ültek le vitázni. Hadházy csak ahhoz ragaszkodott, hogy azt vágatlanul, élőben adják le, és legyenek moderátorok. Itt aztán meglepetésszerűen egy alapítványba rejtett gyár- telep ügye került elő, melyet Hadházy szerint Tóth „eltüntetett” a vagyonnyilatkozatából.

Az RTL is beszámolt Tóth Csaba elrejtett gyártelepének ügyéről, a 444.hu pedig arról az alapítványról, amelyről Tóth képviselő azt állította a vitán, hogy nem is hallott róla.

Tegnap aztán Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója és o.gy. képviselője védelmébe vette Tóthot a Spirit FM Aktuál című műsorában: „Nem Tóth Csaba lopta el más kabátját, hanem azt hiszem, az övét akarják ellopni – mondta. Többek közt.

Ez egy politikai jellegű, hírbehozó, kabátlopásos eset” – nyilatkozta Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója Tóth Csaba-ügyben. „Egyszerű kérdés, hiszen valakinek egy vagyoneleme vagy van, vagy nincsen”.

A feleség, az feleség, a Tóth Csaba meg a Tóth Csaba, oszt' jónapot.

Oké, ez így korrekt. Végül is Orbánnak sincsenek vagyonelemei. A hatvanpusztai suttyópalota a papájáé, Ráhel gigalába Ráhelé, az ország fele Mészáros Lőrincé. A Miszterelnök Úrnak egy pár büdös makkoscipő a vagyona, meg egy marék szotyola, ha az Anikó holnap kitenné a betyárbútorát valamelyik villája vagy kastélya elé, hát az útszélen aludna szegény, és megverné a rendőr.

Csak azt nem értem mindennek fényében, hogy az MSZP-nek (és a Tóth Csabát – és a tóthcsabákat – támogató pártoknak) tulajdonképpen mi a baja a NER-rel? (via Konok Péter)

Nnna. Molnár Zsolt szerint tehát egyszerű ez az egész, látnivaló itten nincsen semmise, Tóthelvtárs jóelvtárs. Különben is, A tanú és Virág elvtárs óta mindannyian tudjuk, hogy az élet nem habostorta.

Sem Pelikánnak, sem nekünk. Csak a tóthcsabáknak.

P.s.: Tóth Csaba az eset kipattanása után közleményben tagadta ellenfele vádjait: "Vagyonnyilatkozatom minden tényt és adatot hiánytalanul tartalmaz, nincs semmilyen eltitkolt vagyonom, minden vizsgálat elé nyugodt szívvel állok, elszámolnivalója annak, azoknak van, akik nemtelen eszközökkel akarnak lejáratni” – fogalmazott.

*

Emlékeztetőül: jókora vihart és hisztériát keltett (ami azóta is tart), hogy Zuglóban az ellenzéki előválasztáson Hadházy Ákos elindult Tóth Csaba ellen. Hadházyt támogatja a Momentum mellett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, a Márki-Zay-féle Mindenki Magyar- országa Mozgalom, a Pálinkás-féle Új Világ Néppárt és a CivilZugló Egyesület. Tóth Csaba mögé meg felsorakozott a többi ellenzéki párt. Büszkén, délcegen.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2916696858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása