A mi Józsefvárosunk

Pipa, ez is megvolt [154.]

2021. szeptember 17. - Amijo

A szomszédos választókerület vitáján is úgy dobálták
Tóth Csaba nevét, mint a forró krumplit. (444.hu

Csak röviden, a lényeg úgyis a videóban van: tegnap este lezajlott a Budapest 6. számú választókerületének ellenzéki előválasztási vitája. A négy jelölt többek között Józsefváros és Ferencváros helyzetéről beszélt, de Zugló – és persze Tóth Csaba – itt is téma volt, lásd fentebb, mint forró krumpli. (Helyszín: az egykori Civilház, manapság Milestone Institute, hétker Wesselényi utca 17.)

elovalasztas1.jpg

Ők vitáztak:

  • Csordás Anett (a C8 és a Momentum támogatásával) civil aktivista,
  • Demeter Márta (a Jobbik támogatásával), az LMP korábbi társelnöke, főállású politikus
  • Jámbor András (Szikra Mozgalom, az LMP-MSZP-Párbeszéd támogatásával) újságíró, a Mérce volt főszerkesztője,
  • Manhalter Dániel (DK) kommunikációs szakember.

A szervező Partizán élőben közvetítette a vitát, de aki lemaradt róla, ám érdekli, hogy mi történt és hogyan történt – itt megnézheti a videót.

További szép estét mindenkinek.

*

A Republikon július végén megjelent felmérése szerint Jámbor András 21 százalékkal a legnépszerűbb jelölt, őt követi Demeter Márta 17 százalékkal, majd Manhalter Dániel 15, illetve Csordás Anett 12 százalékos támogatottsággal. A Závecz áprilisi felmérésében ellenben még máshogy néztek ki a népszerűségi adatok: a DK-s Manhalter Dániel (32 százalék) vezetett Demeter Márta előtt (30 százalék), és Jámbor András (11 százalék) csak a negyedik helyen állt Csordás Anett (18 százalék) mögött. (via Mérce)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9016692716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása