A mi Józsefvárosunk

853. Legalizáljuk a hentelést!

2019. március 05. - Amijo

Ki nem hagyható, mert annyira jellemző, annyira magyar, annyira kerületi: a napokban arról szóltak a hírek, hogy a pompázatos Heim Pál Gyermekkórház urológiai osztályának egyik hűtőszekrényéből titkos hentesboltot üzemeltettek valakik. Nem most, a történet két éves, de csak pár napja került elő a sztori, melyet a 444.hu írt meg.

heim_pal_korhaz1.jpg

A spontán fejlődés — amit az államigazgatásnak követnie illik — rámutatott arra, hogy a magyar kórházakban azok jellegétől durván eltér az alkalmazottak szakmai összetétele. A kialakított profilnak megfelelő, üzemszerű működéshez kevesebb orvos és ápoló kellene — viszont több hentes és Mészáros!

Fügedi Ubul

***

Édesanyákat tömörítő érdekvédelmi csoportok tiltakoztak a Heim Pál kórház előtt, miután a kórház vezetése nem hajlandó használni azokat az adományágyakat, amelyek lehetővé tennék, hogy a beteg gyermekük mellett éjszakázó szülőknek ne a földön, 4500 forin- tért bérelt matracokon kelljen aludniuk. (via Mérce, 2019. március 2.)

Frissítés: Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ MTI Országos Sajtószolgálaton keresz- tül közzétett közleményében azt írja, soron kívül, még az első negyedévben elindul a szülők elhelyezésére szolgáló ágyak beszerzése.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9714670147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pásztörperc 2019.03.09. 23:15:39

Az első negyedévben elindul az ágyak beszerzése — O.K. De engem jobban érdekelne, hogy melyik évben veszik meg és kiváltképp, hogy melyikben szállítják le azokat?
süti beállítások módosítása