A mi Józsefvárosunk

Kórházi klímaválság [439.]

Orbanisztán hétköznapjai.

2024. július 27. - Amijo

Kásler Miklós: „Én ötvenfokos műtőkben végeztem 10-12 órás műtéteket.” (HVG

Kásler Miklós most éppen Szili Katalinnal haknizik Tusványoson, és orvos múltjából vett példával mondott határozott véleményt azokról a puhány orvosokról, akik a klímaberen- dezés tönkremenése miatt elhalasztják ütemezett műtéteiket.

szili_kasler2024.jpg

 30 évvel ezelőtt én ötvenfokos műtőkben végeztem 10–12 órás műtéteket. Lehetséges volt, mert életmentő volt. Most ugyanez a helyzet.

Kulja András szerint viszont nem az a lényeg, hogy tud-e valaki 50 fokban operálni, ha- nem hogy túléli-e azt a beteg. Ezt csak említés szintjén: ma folytatódott az üzengetés, az egykori miniszter a NER-szabványnak megfelelően így reagált Kulja megszólalására.

Dr. Kunetz Zsombor: előbb Kásler, majd Semjén — ilyen, amikor összegyűlik a kormányzó párt értelmisége. Tegnap Kásler, ma a szintén nem túl éles Semjén Zsolt nyilatkozta a következőket az RTL Klub Híradójának: „ebben a háborúban meghalt egymillió ember, meghalt bárki is amiatt, hogy a klíma működött vagy nem működött?” (via Városi Kurír)

Kellemes hétvégét mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6918455545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása