A mi Józsefvárosunk

Forradalom a józan ész ellen [449.]

2024. szeptember 15. - Amijo

A józan ész ellenforradalma címmel, a Barankovics Alapítvány megrendelésére jelentette meg a lakitelki Antológiai Kiadó Semjén Zsolt válogatott beszédeit és interjúit. A teljes kiadvány .pdf-ként több helyről is letölthető.

semjen_konyv.jpg

Amint az illusztrációból látható, ki is nyomtatták, és ennek alapján úgy tűnik, ez lesz az év sikerkönyve. Azt ugyan nem tudni, hogy kereskedelmi forgalomba egyáltalán kerül-e, mindenesetre a Semjén Zsolt által vezetett KDNP parlamenti frakciója ún. reprezentációs céllal egymaga 5000 példányt vásárolt belőle, és ezeket megalapozott feltételezések sze- rint a magyar papoknak (és valószínűleg a lelkészeknek is) küldték szét.

Ezúton gratulálok a sikeres szerzőnek!

Fügedi Ubul

P.s.: A könyv tartalmát tekintve egyébként nem más, mint egy válogatás Semjén Zsolt elmúlt években adott interjúiból, közleményeiből, beszédeiből. (via 444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2218492370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása