A mi Józsefvárosunk

458. A szólás szabadsága

2015. december 18. - Amijo

A Telekom kirúgta az össznemzeti énekművészt. Ezen aztán Lázár János és Kocsis Máté (de szép páros!) is jól felháborodott, az előbbi „ízlésdiktatúrát”, az utóbbi „teljesítmény nélküli bódult libbancsokat” emlegetett. A Kettős Mérce blog minderről a következőket írja: "Csodálatos látni, hogy dr. Kocsis Máté mennyire aggódik a szólásszabadságért, akkor amikor egy magáncég úgy dönt, nem szponzorál valakit tovább, mert szerintük az nem egyeztethető össze a cég önmagáról sugározni akart képével.

kocsis_akos1.jpg

A fideszes polgármester liberálfasisztázik, véleményterrort emelget. De érdekes, valahogy nem láttuk Kocsis aggódását a szólásszabadságért, amikor főszerkesztőnket rabosították, mert valaki feljelentést tett egy cikke miatt. És tudjátok miért nem hallhattuk Kocsis aggódását? Mert ő tette a közvádas büntetőfeljelentést a neki nem tetsző cikk miatt.”

És hogy semmiképp le ne maradjon ez az újabb Kocsis-gyöngyszem oldalunkról – minden szava aranyat ér – álljon itt most teljes egészében (szépségében?), ahogy azt Kocsis Máté az fb-oldalára kipakolta:

 "Undorító, amit Kovács Ákossal művelnek. Meghazudtolják, lejáratják, megbélyegzik. Régi módszer ez azokkal szemben, akik nem azt mondják, amit a liberálfasiszták hallani akarnak. Azt is ők akarják megmondani, meddig tart a vélemény szabadsága és az kit illet meg. Szerintük Ákost nem. Pedig de. Az lehet a véleménye, amit csak akar, még akkor is, ha ez néhány tehetségtelen és teljesítmény nélküli bódult libbancsnak nem tetszik. Ráadásul nem azt mondta, amivel vádolják, de hát nem lenne meg a napi rutin, ha nem hazudnának. A holnapi koncertre pedig elmegyünk a feleségemmel, aki sikeres nő, de emellett büszke rá, hogy tartozhat valakihez, és büszke rá, hogy gyereket szült.”

Nagyon bírom, amikor Kocsis Máté – ha már ételt, ruhát nem is – de legalább észt és erkölcsöt oszt…

P.s.: Csak kérdem, hogy nem kéne így karácsony előtt villámgyorsan összerántani még egy rendkívüli testületit, most szegény Ákos ügyében, drága polgármester úr?

***

A szólásszabadság pedig azt jelenti, hogy nyugodtan lehetsz szexista, rasszista vagy homofób, de ehhez keress olyan állást, amit nem közpénzből finanszíroznak, és olyan munkaadót, vagy szponzort, akit mindez nem zavar. (feminfo.444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr278181840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása