A mi Józsefvárosunk

Roppant kíváncsi vagyok [366.]

2023. szeptember 20. - Amijo

378 milliós építkezés, benne 96 milliós tanácsadói díj: Kocsis Máté idejéből származó józsefvárosi szerződést vizsgál a NAV. (444.hu

A NAV bűnügyi nyomozói a kerület káptalanfüredi gyermektábor tao-támogatásának felhasználásával kapcsolatban vizsgálódnak. Merthogy a kerület előző vezetése hat lakópavilon építésére 378 millió forintnyi állami támogatást adott át a Veszprém Hand- ball Team Zrt.-nek, és a klub a mai napig nem tudott szabályosan elszámolni ezzel a támogatással.

kaptalanfured.jpg

Az meg külön „érdekes”, hogy a korábbi vezetés a fenti összegből azonmód 96 milliót egy projektmenedzseri és tanácsadói szerződésre kívánt elszámolni, méghozzá egy olyanra, amelyet azzal a Park Consulting Kft.-vel kötötték, és amely képviselője minő véletlen! Kocsis Máté bizalmasa Bíró Szabolcs, aki korábban a Magyar Kézilabda Szövetség be- szerzési cégét is vezette.

Tegnap a NAV bűnügyi nyomozói látogattak el a polgármesteri hivatalba. A munkájukat végezték, költségvetési csalás és okirathamisítás gyanúja miatt tett feljelentésünk nyomán ugyanis elindult a büntetőeljárás, az ennek lefolytatásához szükséges dokumentumokért és iratokért jöttek. (…) Felvetődik a kérdés, vajon hat lakópavilon építése milyen tanácsadói és projektmenedzseri teendőket indokolt 96 milliós értékben? (via Pikó András)

Pikó András, Józsefváros jelenlegi polgármestere elődjei szerződései miatt tett feljelen- tést. Roppant kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vizsgálódás eredménye.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8118218655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása