A mi Józsefvárosunk

Én?!!! Milyen libát?! [369.]

Kíváncsi vagyok mi lesz a NAV-vizsgálódás eredménye.

2023. október 02. - Amijo

Nyilvánosságra hozta Pikó András azt a 96 milliós tanácsadói szerződést,
amelynek a létét is tagadta Kocsis Máté. (Telex)

Mint arról két hete beszámoltunk, Kocsis Máté idejéből származó józsefvárosi szerződést vizsgál a NAV, mivel Pikó András feljelentést tett az önkormányzat előző vezetésének bi- zonyos szerződései miatt, költségvetési csalás és okirathamisítás gyanúja okán.

en_libat.jpg

Marabu Féknyúz / HVG*

A lényeg, hogy a kifogásolt szerződés szerint káptalanfüredi gyerektáborra kapott 378 millió forintnyi állami támogatásból azonmód 96 milliót egy projektmenedzseri és ta- nácsadói szerződésre kívántak elszámolni. Pikó akkor még nem publikálta a szerződést, amit Kocsis Máté kapásból letagadott, azt állítva, hogy nincs is olyan tanácsadói szer- ződés, különben is: Én?!!! Milyen libát?!

Pikó aztán szerdán nyilvánosságra hozta a Kocsis szerint nem létező szerződést, és leírta, hogyan jutott a gyerektáborra szánt 378 millió forint több mint egyharmada „Kocsis Má- té köréhez". (A kedvezményezett a Park Consulting Kft. volt, amelynek nyolc — 12 millió forintos — részlet kifizetését garantálta a megállapodás.)

Kocsis mindent tagad, de előkerültek a libák szerződések. Pedig mennyit gyakorolhatta ő is a (le)tagadást…

P.s.: „Csak 10 nap jutott volna a táborban a józsefvárosi gyerekeknek évente” — folytatódik a Pikó–Kocsis-párbaj. Pikó András pénteken folytatta a közösségi médiában a józsefvárosi gyereküdültetési pénzek ügyének teregetését. (via 24.hu)

*Marabu karikatúrája ugyan a Völner-perhez készült, de itt is nagyon a helyén van.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4118226467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása