A mi Józsefvárosunk

454. Feljelentgetők

2015. december 09. - cbfm

"A jog nem arra való, hogy a hatalmasok visszaéljenek vele, nem arra, hogy akinek van pénze, az mindenkit bepereljen, akit lát.”

Kezdjük térben távolabbról, időben közelebbről: Feljelentő fideszesen röhög a Face- book – Több, mint kétezren osztották meg azt a Facebook-posztot, ami miatt korábban tizenhét embert rabosítottak. Annyi volt a bűnük, hogy megosztották a bejegyzést, amely egy siófoki ingatlaneladást bírált. A poszt szerzője szerint az épületet áron alul adta el az előző fideszes városvezetés. A rabosítottakat védő ügyvéd az RTL Híradónak azt mondta: az egész ügy nonszensz. Balázs Árpád volt fideszes polgármester nem akart nyilatkozni, a poszt meg  innen osztható meg.

kocsis_ovodatunti3.jpg

Aztán folytassuk időben korábbról, térben közelebbről: a Kettős Mércén pár napja jelent meg Jámbor András Rabosítottak, mert azt írtam Kocsis Mátéról, hogy uszít című írása. Ebben ilyeneket írt: Azt hiszem én vagyok az első blogger Magyarországon akit rabosítottak egy cikke miatt. Ma reggel dr. Kocsis Máté abszurd büntetőfeljelentése nyomán csináltak rólam fotót, szemből és profilból, és adtam ujjlenyomatot, mostantól szereplek a bűnügyi nyilvántartásban! Gyanúsított vagyok becsületsértés bűncselekmé- nyében. Kösz Máté! (De érdemes elolvasni az egészet a fenti linken.)

Kocsis Máté fideszes polgármester gondolom majd fog nyilatkozni. Addig is: lehet, hogy ezt a Jámbor András-féle véleményt is meg kéne osztani több száz, esetleg ezer helyen?

Camara-Bereczki Ferenc Miklós

***

És ha már szóba kerültek ezek a csillogó tekintetű, szorgos kis feljelentgetők, itt van még ez is: Mi a baj azzal, hogy Habony Árpád rángó arccal vereti az ibizai drogos buliban? (magyarnarancs.hu) Hátha valamelyik jómunkásembernek eszébe jut itt is feljelentgetni valakiket. Apropó: ez utóbbi hírecskéhez itt van még ez is a Varánuszról: Kocsis Máté, hol az a drogteszt? "Szerintem érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszé- lyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára." Néha azt érzem, hogy szerintem is. Máté, nincs nálad véletlenül kéznél egy?

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr568151978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása