A mi Józsefvárosunk

455. A Csillagok háborognak

2015. december 11. - Amijo

"Nem a Paprika csárdában ordítja a fehérvári huszárokat, hanem Ibizán koktélozik.”

Volt, nincs. Szomorú kép fogadta ma azokat, akik újra meg akarták nézni Habony Árpád pillanatok alatt klasszikussá vált videóját az ibizai partibarlangból. A videó ugyanis privátra van állítva – írja a 444.hu. A kokainozó vendégekről és drága prostituáltjairól is híres luxuslokál valamiért nagyon fontosnak tartotta, hogy eltüntesse azt a reklámvideót, amin Habony Árpád szerepel. Ki érti ezt?!

habony1.gif

Ha valaki zenét is szeretne a képhez: Star Wars - Cantina Theme

Aztán – ha már az előző posztban is szóba került a polgi tavalyi drogtesztes ötlete – itt van még ez az üzenet is a Wblog-ról,  csak a mi Máténknak: Hahó, dr. Kocsis Máté! Aki nem támogatja a miniszterelnöki tanácsadók drogtesztjét, az a kokainbárók mellé áll!

Ma különben Árpád névnapja van…

UPDATE 2015. dec. 12.
Visszakerült az ibizás videó, de a szipogó embert kivágtak belőle - Már majdnem leült a sztori, de szerencsére itt az új fejlemény. Valaki odaszólt a klubnak, hogy nem kéne mutogatni a náthás (vagy mi) embert...

***

Ez meg az előző poszt aljáról: Mi a baj azzal, hogy Habony Árpád rángó arccal vereti az ibizai drogos buliban? (magyarnarancs.hu) Kiegészítő a Varánuszról: Kocsis Máté, hol az a drogteszt? "Szerintem érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszé- lyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára." De ha van még egy kis idejük, ez se rossz ám Ceglédi Zoltántól: Igazságot Habony Árpádnak! És ha már itt tartunk: "... azt is szeretném leszögezni, hogy Deutsch Tamás sem drogozott soha, ez is egészen biztos. Látnánk rajta, hát nem?" Hát de.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr488156170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása