A mi Józsefvárosunk

378. Megjegyzésposzt 1.

2015. június 03. - cbfm

Egyik hír a kerületi önki honlapjáról: Egész nyáron virágoznak Józsefváros közterei - Májusban elhervadtak az árvácskák, de nem marad virág nélkül a kerület. Nos, nem az elmúlt héten, hanem majd' egy hónapja kerültek ki a muskátlik a Népszínház utcai kandeláberekre. 

20052015_1.jpg

Sajnálatos módon a Baross utcai villanyoszlopok hagyományos, muskátlival történő virágosításáról egy szó sem esett a cikkben. Ahhoz képest, hogy tavaly Józsefváros meg- kapta a legvirágosabb kerület elismerést, kevés a zöldfelület és a virág a köztereinken.

Másik hír az Indexről: Kocsis Mátéék feljelentették a színes festékkel rajzolgató cigány gyerekeket - Kedves gyerekek! Legközelebb jobban figyeljetek oda, nehogy le- csússzon a festék a papírról, mert baj lesz! (via Fábián Tamás)

Szégyen – bár az utóbbi időben nem ez az egyetlen – hogy ezért (is) képesek voltak feljelentést tenni…

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr287515880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása