A mi Józsefvárosunk

320. Csigabiga

2015. február 11. - Amijo

06.jpgKocsis Máté a Fidesz kommunikációs igazgatója nem beszél. Volt nincs, huss eltűnt. Pedig elő kéne bújnia lassanként, mert olybá tűnik, hogy kezd égni a ház. Jó, jó Simicska-ügyben való kussolást értem, senki nem ugrik szívesen neki egy ilyen nagynagy jóbarátnak. Arról már nem is beszélve, hogy ugye a főnök is megmondta: "Sem én, sem a kormány nem vettünk és veszünk részt ilyen vitákban". Slussz.

De arról azért már mégis csak kéne valamit mondani, esetleg kommunikálni igazgatóként, hogy itt van most ez a letartóztatott fideszes jógyerek, az ifjúsági tagozatos. Nem?

Merthogy mit ád’ isten, múlt hét szerdán letartóztatták Veress Áront, a Fidesz ifjúsági tagozatának elnökét. Mára a sajtóhírekből kiderült az is, hogy a Keleti pályaudvaron érték tetten, miközben olyan hamis eurót próbált rásózni valakire, amit – összesen mintegy kilencmillió forintnak megfelelő összeget – kétes forrásból, állítólag egy moldáv férfitól kapott. (Lehet, hogy mégiscsak van értelmük ezeknek a Keleti pályaudvari razziáknak. Persze nem Rogántóni-i értelemben…)

veress_aron1.jpg

Én mindenesetre már nagyon várom, hogy az eddig oly agilis fiatalember, a kommunikációs igazgató úr (nem mellékesen, még mindig a mi derék polgármesterünk) végre mikor és mit fog mondani. Mert most már tényleg elő kéne bújni, és nyökögni valamit minderről, méghozzá nem csak középiskolás fokon…

UPDATE: Alig fél nap gondolkodás után a Fidesz rájött, hogy már rég kizárták a hamis pénzzel lebukott tagozatvezetőt. A mai Népszavából:

Fidesz: Veress Áron nem tagja a Fidesznek
A sajtóban megjelentekkel szemben Veress Áron nem a Fidesz Ifjúsági tagozatának elnöke. A Fidesz 2012-ben Veress Áront soraiból kizárta. Így a Fidesz Veress Áron cselekedeteiért semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben igazak a róla megjelent állítások, a törvény előtt kell felelnie tetteiért.

MSZP: hazudik a Fidesz Veress Áronról
Hazudik a Fidesz, amikor azt állítja, hogy a 9 milliónyi hamis euróval lebukó Veress Áronnak 2012 óta semmi köze Orbán Viktor pártjához. A fidesz.hu-n délutánig még megtalálható volt a Fidesz Ifjúsági Tagozatának vezetősége, ahol elnökként Veress Áron van feltüntetve:

(Ettől persze simán lehet, hogy tényleg kizárta valaki valahonnan, csak akkor nem szóltak róla mindenkinek. Biztos nem akarták szegényt kellemetlen helyzetbe hozni – via 444.hu)

***

Életrajza alapján Veress Áron 2003 óta tagja a Fidesznek, 2007 és 2011 között a Fidesz Ifjúsági Tagozat budapesti elnöke, majd 2011. november 11é-től a Fidesz Ifjúsági Tagozatának országos elnöke lett. A tagozatot 2005-ben hozták létre, „a formális kereteken túl ezt a szervezetet valójában három huszonéves – Gulyás Gergely, Woth Márton és Loppert Dániel – indította el” a szervezet honlapja szerint.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr267162571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása