A mi Józsefvárosunk

318. Kommunikálj, igazgató!

2015. február 07. - Amijo

01.jpgKocsis: nincs mondanivalónk
(ezt mondjuk eddig is tudtuk) - február 06. péntek 19:14

Kocsis Máté a Fidesz kommunikációs igazgatója az atv.hu-nak azt mondta, hogy a Fidesznek nincs mondanivalója a jobboldali médiabirodalommal történtekkel kapcsolatban.

Értem én, én is be lennék szarva rendesen egy ilyen helyzetben (főleg, hogy oda lett nagy- hirtelen a kedvenc fellépőhely, a baráti Hír TV), de azért mégis csak kéne valamit mondani arról, hogy Simicska, a Lajos nem éppen agyoncizellált szavakkal illette többször is nagy nyilvánosság előtt a nagybecsű miniszterelnök urat, nem?

kocsis_selmeczi2.JPG

Én mindenesetre izgulok, hogy mikor és mit fog mondani minderről mégiscsak a kommunikációs igazgató úr. A mi derék polgármesterünk. Akit most nagyon nem irigylek. Szarban vagy ifjú padawan…

***

Telefonon konzultáltak péntek délután a Fidesz elnökségi tagjai a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó orgánumok vezetőinek távozásáról és a vállalkozó Orbán Viktorral szembeni trágár kirohanásáról - tudta meg a VS.hu. A párt vezetőinek megállapodása szerint az ügyet sem most, sem a későbbiekben nem fogják bővebben kommentálni. Azt azért így a legvégére – a fentiekhez kapcsolódóan – megjegyezném, hogy amikor a jó Simicska beszél a demokráciáról, az kábé annyira szürreális, mint anno a németül beszélő indiánok egy Gojko Mitic filmben...

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr187148357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása