A mi Józsefvárosunk

Kivételesen visszataszító [372.]

2023. október 14. - Amijo

A józsefvárosi Fidesz kimondta: „hajléktalanlobbi”. (444.hu

A kerületi Fidesz frakcióvezetője a minap hajléktalanlobbistának nevezte Iványi Gábort a Hír Tv-ben. Ezzel egy kivételesen visszataszító, új kifejezéssel gazdagodott a magyar nyelv Vörös Tamás és a Fidesz jóvoltából. (Megj.: A VIII. kerületi polgármester meg nem a józsefvárosiak, hanem a szupergazdag hajléktalanlobbisták* érdekeit nézi Vörös szerint.)

voros_tamas2023.jpg

Vörös Tamás egy kivételesen ostoba és visszataszító fideszes a kerületben. Jóérzésű embernek felfordul a gyomra az ilyen embertől és az ilyen mondatoktól!

*Hogy mennyire jó helyzetben van a jachtozásairől és luxusautóiról elhíresült Iványi Gábor, arról itt olvashatnak. (via 444.hu)

*

Egyszer s mindenkorra szögezzük le: a 14. éve kormányzó Fidesz az, amelyik mindent megtesz azért, hogy Józsefvárosban ellátás és szállás nélkül maradjon, és az utcáinkra kerüljön akár száznál is több hajléktalan ember. (…) A Fidesz az a szervezet, amely a hajléktalanság növelésében és nem a csökkentésében érdekelt. Ebben a kerületben mi, a Józsefvárosi Önkormányzat újítunk fel bérlakásokat és bérházakat, mi hirdetünk meg la- káspályázatokat, mi működtetünk Életmentő Pontot, mi küzdünk a lakhatási szegénység csökkentéséért és nem a Fidesz. A Fidesz azért dolgozik, ezekben a percekben is, hogy a fedél nélküli emberekről gondoskodó Iványi Gábor és szervezete ne tudják folytatni a munkájukat. Ebben érdekeltek, és ezt nem is titkolják: kifejezetten büszkék rá. (via Pikó András)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3618234883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása