A mi Józsefvárosunk

909. Ez itt a reklám helye

2019. augusztus 22. - Amijo

Mostanában mindenki azt kérdezi tőlem, mi vitt a politikába? Ugyanaz, ami miatt újságíró lettem. A felháborodás, amit a hatalmaskodás, az arrogancia és a másokat ért igazságtalanság miatt érzek. A düh, amikor látom, hogy a hatalom birtokosait a saját önérdekük vezérli. És a vágy arra, hogy olyan országban éljek, ahol a méltányosság, a jogszerűség és az átláthatóság uralkodik és nem egyetlen gazdag érdekcsoport. Vegyük vissza Józsefvárost! (Pikó András)

piko_nyolc.jpg

Mi felkészültünk:

  • 500-nál is több kitöltött közéleti kérdőív
  • 150-nél is több önkéntes
  • 70 aktív résztvevő a programalkotásban
  • 40 óra standolás
  • 6 józsefvárosi séta
  • 4 önkéntesfelkészítő
  • 1 ellenzéki polgármesterjelölt, aki valamennyi józsefvárosi polgármestere lesz október 13. után

Támogassa Ön is a kampányomat, hogy minél több józsefvárosival együtt tudjuk visszavenni a kerületet az emberségnek, a biztonságnak és a méltányosságnak! Az adományokat egy elkülönített kampányszámlára várjuk banki átutalással: 16200223-10112353 (Pikó András – Magnet Bank)

Aki pedig más módon is támogatni szeretné Pikó Andrást
ITT
 csatlakozhat a kampányához.

(Pikó András polgármesterjelölt fb-oldala) 

P.s.: Folytatódott a Kálvária tér felfedezése a Városi séták során: Orczy negyed 2. Kálvária téri játszótér. (Tessék megnézni, meghallgatni – igen tanulságos, ami elhangzik…)

LaMa

***

Bő két hete kezdték kézbesíteni a választóknak az önkormányzati választás értesítőjét. A Nemzeti Választási Iroda névre szóló küldeményében tájékoztatja a választópolgárokat, hogy benne vannak a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásának névjegyzékben, és melyik szavazókörben élhetnek választójogukkal. Az értesítőket a Posta kézbesíti, és legkésőbb augusztus 23-ig érkeznek meg. Ha valaki addig nem kapja meg, akkor a jegyzőnél (a helyi választási iroda vezetőjénél) jelezheti, aki ekkor új értesí- tőt állít ki. A hivatalos választási kampány két nap múlva, augusztus 24-én kezdődik; a képviselőjelöltek szeptember 9-én 16 óráig adhatják le ajánlóíveken gyűjtött ajánlásaikat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9515020388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása