A mi Józsefvárosunk

126. Gyilkos kamerák

2014. március 28. - Amijo

07.jpg"Ugyanaz, még egyszer."

Ez itt egy olvasói levél. Én írtam. Naszóval: gondolom sokan ismerik, a Jóska, levelet hozott a posta című örökbecsűt, és tényleg levelet hozott. Csakúgy, mint CBFM kollégának, az önkormitól. Meg Vasimrétől az aktuális fontosembertől.

Én ugyan már csak röhögni tudok ezen a levelezési mánián, mit nemzetünk nagy vezetője honosított meg, a kisinasok pedig szorgalmasan követik a magasztos példát, de legalább baromságokat ne tessenek már írni! Főleg ne közpénzen, fejlécesen, Kaiseresen!

Igen ugyanarról van szó, mint amiről tegnap a fent említett kolléga már írt… Mert ugye az rendben van, hogy húde örülünk, újabb kamerák lettek szolgálatba állítva (gondolom a rendőrök helyett, pedig hogy szerettem a Korányi utcasarki bödönrendőrséget!), szóval itten vannak az új kamerák, mind a 70-en, és ezek bizony – mint Londonban, sej – már fel is ismerik a gonosz bűnözőket. Nincs is ezzel semmi baj, éljen a közbiztonság!

kamera2.jpg

De mi a fészkes fenét jelent az a mondat, hogy „…ha bűnözőt észlelnek, felismerik őket, ezért segítségükkel nagymértékben csökkennek a bűnözők túlélési esélyei”?! Lelövik őket a kamerák? Vagy felfalják őket? Esetleg szelektív mérgesgázt bocsátanak ki? Ne hülyéskedjünk már egymással, kérem tisztelettel! Tessék szíves lenni normálisan megfogalmazni egy ilyen izét, egy ilyen kampánylevelet, ha már a kormány 250 milcsi támogatást biztosított ezekre a túlélésiesély-csökkentő szuperkamerákra!

U. i.: Ja, és persze, ha bármi kérdésem, észrevételem, vagy javaslatom lenne, azonnal fel fogom keresni a körzet képviselőjét, Kaiser urat. Aha. Lakáskapás ügyben, maximum.

És én is csókoltatom a két aláíró doktor-doktort, a Kocsist meg a Vasimrét!

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr535883057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása