A mi Józsefvárosunk

42. Teleki tér - most

2013. augusztus 05. - Amijo

07.jpgAddig, amíg a blog "hivatalos” szerzői nyári szünetet tartanak, mi folytattuk barangolásunkat a kerületben. Előző posztunk témája a "majdnemkész” Rákóczi tér volt, most a Teleki térre látogattunk. Merthogy a hírek szerint már meg van a tér közösségi parkjának végleges terve, és az új park jövő nyárra elkészül, csakúgy, mint maga a piac.

No igen, a piac. Emlékszünk, ugye: egy gyors dózerolást követően Kocsis Máté 2011 augusztusában még az új piac egy évvel későbbi megnyitását jelentette be. 2012 májusában már úgy nyilatkozott, hogy csak augusztusban kezdődnek el a munkálatok. (Eredetileg arról volt szó, hogy az új piac egyszerre nyílik meg a LIDL áruházával. Nem így történt.)

Így aztán – ha minden jól megy – a jelenlegi munkálatok 2014 januárjában fejeződnek be, és tavaszra már átadásra is kerül(het) végre a piac. Mi megnéztük, hogy most hogyan áll, illetve halad az építkezés. Hát így…

teleki2013a.jpg
teleki2013b.jpg

teleki2013c.jpg

teleki2013d.jpg

***

Miskolci cég építi a Teleki téri piacot

Budapest, 2013. április 12., péntek (MTI) – Nettó 423,9 millió forintért, az összességében legelőnyösebb ajánlattevő, a miskolci székhelyű FK-Raszter Zrt. építi fel a főváros VIII. kerületében lévő Teleki téri piacot – az eredmény a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A Józsefvárosi Önkormányzat nyílt közbeszerzési felhívására hat ajánlat érkezett. A becsült ellenérték nettó 435 millió forint volt. Az értékelésnél az ár 70 súlyszámmal szerepelt, a vállalt kötbér súlya 20, a jótállási időé 10 volt. A nyertes ajánlat egyúttal a legolcsóbb is volt, a legdrágább ajánlatban 489,9 millió forint szerepelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr355446281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása