A mi Józsefvárosunk

Skizofrénia [425.]

Önkormányzati kampány.

2024. május 22. - Amijo

Ha meg akarom tippelni, mi lesz a választás eredménye, meg kell hasonlanom önmagammal. Elvégre a mandátumok sorsát nem én döntöm el, hanem "a választó", és az ő fejében nem úgy működnek a dolgok, mint az enyémben.

rablobanda.jpg

A magam józannak tartott eszével abszurdnak tűnik, hogy egyáltalán képviselő-jelölteket állítson az a párt, amely mondvacsinált ürügyekkel elvette az (egykori) önkormányzatok saját bevételeinek több mint felét, és ezzel újrateremtette a tanácsrendszert. Ugyan, ki szavazna egy ilyen rablóbandára?

Mindeközben az összes általam ismert tény arra utal, hogy a képviselők többsége éppen ebből a társaságból kerül majd ki (bár formálisan többhelyütt ernyőszervezetek mögé rejtezve). Nem értem...

Fügedi Ubul

P.s.: 18 nap a választásig.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1118411495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása