A mi Józsefvárosunk

Elképesztő meglepetés [293.]

Orbanisztán működése.

2022. december 03. - Amijo

Jövő júniusig hosszabbította meg a kormány a háborús veszélyhelyzetet. (HVG

Gondoltátok volna??? A kormány saját hatáskörében jövő júniusig meghosszabbította a háborús veszélyhelyzetet. Amíg az ukrán háború tart, mindig meg fogják hosszabbítani. Az esetleges fegyverszünetről tudni kell, hogy az nem a vége a háborúnak, csak a felfüggesztése. Véget majd akkor ér, ha az ukránok békét kötnek az oroszokkal.

orban2022_1.jpg

Utána majd a mali konfliktusra hivatkozva hosszabbítják meg. Az különösen veszélyes, mert egyúttal keresztényüldözés is. A világtörténelem arra tanít, hogy valahol mindig van valami. A mi dolgunk, hogy kiválasszuk, melyikre kívánunk hivatkozni. Utána kétharmad.

Fügedi Ubul

P.s.: A rendeleti kormányzás mindössze szentesíti az általános gyakorlatot. Mindegyikünk saját képviselője Magyarbasi. A többi politikus voltaképpen fölösleges; csak afféle csicsa.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr417994248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása