A mi Józsefvárosunk

Lehetne tisztességesen is [224.]

2022. április 17. - Amijo

Mindent elmond, hogy az összes ellenzéki delegált egyhangúlag elutasította az indítványomat, egyben sem merült fel semmilyen kétség, sem aggály, ezen (levél)szavazatok jogszerűségét illetően. (Ferincz Jenő / Öregslemi csoportja) 

Elvégre mindössze egy-két mandátumról van szó. Nagyon tisztességes és precíz, a látszatra és a tartalomra egyaránt adó lebonyolítással ezeknek a szavazatoknak bő kilencven százalékát amúgy is Magyarbasi kapná.

utepites.jpg

Lehetnének tehát példamutatóak, nem lenne benne semmi kockázat. De nem: éppenhogy meg akarják mutatni, hogy ebben a rendszerben nekik, akik ennek hívei, mindent szabad. Mi meg, akik holmi egyenlő esélyeket (affenéket: mindössze egyenlő jogokat) szeretnénk, hát le vagyunk szarva. És ezt jobb, ha nem feledjük egy pillanatra se. Ezt éreztetik velünk demonstratívan: szóban, írásban és ráutaló magatartással.

Mi a francot állsz ellen? Állj be a sorba! Neked is úgy lesz jobb, kis hülyém...

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8317810159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása