A mi Józsefvárosunk

Zavart érzek az erőben [223.]

2022. április 13. - Amijo

Gyurcsány: Dobrev Klárával győztünk volna. (444.hu

Az önfelmentőverseny új éllovasa, Gyurcsány Ferenc szerint pontosan egy oka van annak, hogy nem az Összefogás nyerte a választást: az, hogy nem az ő felesége lett az ún. ellenzék közös jelöltje.

gyurcsany2022.jpg

„Olyan a Földön nincsen, hogy egy alapvetően baloldali politikai centrumú közösség magának jobboldali jelöltet választ” — mondotta, miután az Összefogás hívei (tehát hangsúlyozot- tan nem a résztvevő pártok) jobboldali politikust választottak a szövetség miniszterelnök-jelöltjének. — „Ez választók lelkének, álmának elárulása. Ilyen nincs” szögezte le, miután nevezett választók mertek álmodni, és nagy többséggel MZP mellett döntöttek.

Helyesbítek, ekkor még nem ezt mondta; ekkor még intenzíven kampányolni akart MZP mellett. Ezek a tézisek csak minden idők legnagyobb választási veresége után törtek ki belőle.

„Dobrev Klárával győztünk volna” — jutott el a végső bölcsességhez. Mintha több millió ember jajdult volna föl...

Fügedi Ubul

P.s.: Még néhány erős mondat az Azonnaliról: "A tisztes helytállás, a kis arányú vereség valóban azt jelentette volna, hogy a propaganda működik, egy ilyen büdös nagy zakó viszont azt jelenti, hogy az ellenzék a Fidesznél is vállalhatatlanabb." (via Aradi Péter)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1617807505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása