A mi Józsefvárosunk

Kultúra fel! — mi most [172.]

2021. november 10. - Amijo

466 millió forint állami támogatással ír musicalt Lezsák Sándor és Szikora Róbert Árpád-házi Szent Erzsébetről. Csikidám a közpénzért. (szeged.hu

Az Ég tartja a Földet – Erzsébet, a szerelem szentje címmel készül musical Árpád-házi Szent Erzsébetről.. Fővédnöke "Erdő Péter bíboros, prímás" (meg persze Kásler). Támogatja "a Kásler Miklós vezette Emberi Erőforrások Minisztériuma" (valamint a Miniszterelnökség).

szenterzsebetmusical.jpg

Éljenek a Kásler Miklós vezette emberi erőforrások:

  • Lezsák Sándor,
  • Szikora Róbert,
  • Cseke Péter stb.!

Az alapmű szerzője, Zsuffa Tünde alapvetőnek tartja meráni Gertrúd rehabilitálását, mert igaz ugyan, hogy a rokonait nyomta be minden pozícióba, de szerető feleség és "nagy- szerű anya" volt. Az egészhez potom 466 millió forint állami támogatást terveznek — tehát a szokásos csalásokkal valszeg kijön 3 milliárdból.

Bolondnak megéri...

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2616752298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása