A mi Józsefvárosunk

Kezd elfajulni [156.]

De már csak pár napot kell kibírni.

2021. szeptember 24. - Amijo

„Én Zuglóban biztosan nem Tóth Csabára szavaznék” – jelentette ki (vagy be) Karácsony Gergely az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek mai, második vitáján

Tudom, nem a mi kerületünk, de az egész ellenzéki előválasztásra rányomja bélyegét az, ami Zuglóban zajlik. Ez pl. szintén egy mai hír: Az MSZP, a Párbeszéd és a DK logóival ellátott kisbusz hangosbemondójából kürtölik szét Zuglóban, hogy "Hadházy Ákos megint hazudott". Elegáns, nem?

toth_kisbusz.jpg

*

Miheztartás végett...

Az előválasztási bizottság nem vizsgálja Tóth Csaba vagyonnyilatkozatát, az MSZP szerint ezzel tisztázódott zuglói jelöltjük feddhetetlensége. (Telex)

Téves közlés: Csak az MSZP és a DK támogatta Tóth Csabát a szavazáson, a Párbeszéd tartózkodott, míg a Momentum, a Jobbik és az LMP ellene szavazott — ez elég volt az elutasításhoz. Ezek a pártok nevezik magukat "demokratikusaknak".

Helyesen: Csak az MSZP és Párbeszéd támogatta Tóth Csabát a szavazáson, az LMP tartózkodott, míg a Momentum, a Jobbik és a DK ellene szavazott — ez elég volt az elutasításhoz. Ezek a pártok nevezik magukat "demokratikusaknak".

Tisztességes rendszerben:

  1. a panaszolt fél (vádlott) nem vesz rész a döntéshozatalban;
  2. a tartózkodást nem számolják "sunyi nem" szavazatnak.

Fügedi Ubul

UPDATE 2021.09.25.: A Jobbik után a DK is kiszáll Tóth Csaba mögül. Az MSZP egyelőre nem nyilatkozott az ügyben. (444.hu)

*

Akit meg ezek után érdekel, hogy mi állhat a feddhetetlen Tóth Csaba főpolgármesteri támogatásának visszavonása mögött, annak ajánljuk a 444.hu-n az új Magyar Jeti videót, vagy a Telexen ezt: Tóth Csaba vs. Hadházy Ákos — a zuglói előválasztási háború háttere.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3016699836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása