A mi Józsefvárosunk

Átépül a kereszteződés [113.]

2021. május 11. - Amijo

Még áprilisban olvastam a Józsefváros újság oldalán, hogy átalakítják a Népszínház és a Kiss József utca találkozásánál levő horrorkereszteződést, és 10 fát is ültetnek az így felszabaduló helyekre. Ma pedig a Színes Józsefváros fb-oldalán láttam, hogy jelenleg hol tart az átépítés. (A munkálatok a fővárosi közlekedésbiztonsági mintaprojektek részeként április közepén kezdődtek, és várhatóan 1-2 héten belül befejeződnek.)

nepszinhaz_sarok2021-1.jpg

Az egyik kommentelő a Színesen azonnal nehezményezte, hogy a kereszteződésbe fákat ültetnek  – nemes egyszerűséggel röntön  leidiótázta az ötletgazdákat. Nos, nem tudom. De amint elkészül, elmegyünk megnézni (és persze fényképezni), hogy az eddig szögben érkező Kis József utca szinte beláthatatlan, életveszélyes kereszteződése – amely most az átalakítás során merőlegessé válik a Népszínházra – előnyére ill. hátrányára változott e.

nepszinhaz_sarok2021-2.jpg

A fenti vázlat és a fotó alapján tippünk ugyan már van, de mégis csak jobb megnézni, dokumentálni a változást… További szép estét mindenkibek.

LaMa

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5016556760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása