A mi Józsefvárosunk

968. Kissé félve kérdezném

2020. február 17. - Amijo

Többek kérésére: a Józsefvárosi újságban megjelent cikkel kapcsolatban (Új körzeti megbízotti iroda a Csobánc utcában) írtam ezt az alábbi hozzászólást, amiről már az előző fórumon is kérdést tettünk föl, s erre várnánk végre egyértelmű választ…

kamera3.jpg

Hát persze, örülünk ennek a fejlődésnek, de csak azt kérdezném, amit már úgy majd 8 évvel ezelőtt is az akkori rendőrkapitánytól, hogy a 2010-ben, jónéhány önkormányzati bérházba telepített, belső kamerarendszer miért tök működésképtelen a mai napig?

Az akkori kapitány ugyanis még csak ezek létéről se tudott, s amikor 2013 áprilisában végre ráállt, hogy egy általunk szervezett lakossági fórumon beszámol erről, hát hiába vártuk, nem jött el. Előtte való nap ugyanis menesztették állásából.

Azóta többször is szóba került a kamukamerák ügye – legutóbb pl. már az új polgi által rendezett közösségi fogadóórán is – de csak nem akar erre a fránya ügy rejtélyére fény derülni. Úgyhogy most kissé félve kérdezném meg a kapitány urat: tud valami érdem- legeset mondani erről a 10 éve húzódó, rejtélyes ügyről?

Budaházy Gusztáv

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1915478702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása