A mi Józsefvárosunk

924. Mai Pikó (11)

2019. október 06. - Amijo

Számunkra sosem volt kérdéses, de mostantól mindannyian hivatalosan is értesülhetnek róla: a rendőrség bűncselekmény hiányában szüntette meg a nyomozást a Magyar Nemzetben megjelent fotó ügyében. Nem állítom, hogy az elmúlt hetek könnyűek lettek volna - a kétségbeesett és gyáva Fidesz támadásával szemben azonban rendelkezünk két fontos dologgal, ami csak megerősített minket a meggyőződésünkben és munkánkban.

piko_illes.jpg

Egyrészt: az első pillanattól kezdve tudtuk, hogy a nyomozás vége csak ez lehet, hiszen mindig tisztességesen jártunk el. Miért is akarnánk megváltoztatni a politikát, hogy aztán úgy viselkedjünk, mint a Kubatov-listás Fidesz? Másrészt a kampány minden pillanatá- ban, a legnehezebb percekben is éreztük, hogy olyan erős, támogató közösség vesz körül minket, aminek tagjaira mindig számíthatunk, és akik hisznek bennünk.

Köszönjük nekik, köszönjük Önöknek a mellettünk való kiállást!

Sokan vannak ma Magyarországon, akik e két fontos dolog közül rendelkeznek az első- vel: igazuk van, tisztakezűek és tisztességesek. Legyenek akár kiszolgáltatott dolgozók, túlterhelt tanárok vagy orvosok, rászorulók vagy csak jobb életre vágyók – nekünk azért kell dolgoznunk, hogy köréjük és velük, minden alattomos fideszes támadással szemben védelmet adó erős, támogató közösségeket építsünk.

Tegyük meg ezért az első lépést október 13-án!

Ez a kampány az Önöké: a nekünk juttatott támogatások teszik lehetővé, hogy jelen legyünk az utcákon, erkélyeken és postaládákban. Éppen ezért minden forint számít! Támogassa kampányomat, hogy minél több emberhez tudjuk eljuttatni üzenetünket és programunkat - és hogy 2019 őszén minél több ember rám szavazzon, így végre visszavehetjük Józsefvárost az emberségnek, a méltányosságnak és a helyi lakóknak! Az adományokat egy elkülönített kampányszámlára várjuk banki átutalással: 16200223-10112353 (Pikó András – Magnet Bank)

Köszönöm. Ha mi győzünk: Józsefváros nyer.
(Pikó András polgármesterjelölt fb-oldala)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3715201830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása