A mi Józsefvárosunk

923. Sunyin és gyáván

2019. október 03. - Amijo

Gyorshír: a rendőrség megszüntette a nyomozást Pikóék ellen. A Helyi Választási Iroda a Fidesz seggéből kilógó közismerten elfogulatlan Magyar Nemzetben megjelent fotó és cikk nyomán indított eljárást, amelyen – micsoda szörnyűség! – az volt látható, hogy Pikó aktivistái számítógépek előtt ülnek.

piko_hazkutat1.jpg

Ezért aztán az ellenzéki polgármester-jelölt csapatát választási csalással vádolták meg, amit követően a rendőrség villámgyorsan lecsapott, házkutatott, kihallgatott, lefoglalt. Aztán: semmi. Így most a Budapesti Rendőrfőkapitányság megszüntette a nyomozást abban az ügyben – ami nincs.

Bebizonyosodott, hogy betartottuk az adatvédelmi szabályokat,
a Fidesz megtévesztette a választókat - Pikó András

Csakhogy itt még nincs vége, ugyanis a határozat nem jogerős, mert a jegyző vezette Helyi Választási Iroda nem nyugszik: kérvényezték a rendőrségi vizsgálat folytatását, mert szerintük a hatóság nem kellő körültekintéssel vizsgálódott (gondolom, ez azt jelenti, hogy nem velük értett egyet), sőt egyenesen figyelmen kívül hagyott bizonyos, általuk tényeknek vélt valamiket.

Épp itt az ideje, hogy elmenjetek ti a büdös francba! Se győzni, se veszteni nem tudtok tisztességesen! Gyáván, sunyin csináljátok mindkettőt.

P.s.:  Mindenesetre egy biztos: a hátralevő másfél hétben lesz itt még móka, meg kacagás. Persze csak akkor, ha valaki mókásnak találja ezt az egészet...

***

Németh Péter: Hazudnak, vagy hazudnak? – A kezembe került a Józsefváros elnevezésű kerületi lap, amely inkább Sára Botond propaganda kiadványa, ez alapján pedig aligha nevezhető sajtóterméknek. Ezzel együtt, tudomásul kell vennünk, kiadják, beszórják a VIII. kerület lakosainak postaládájába, épp úgy, mint az összes ilyen kiadványt. A 20 oldal egyikén sem jutott hely egyetlen szó sem Pikó Andrásnak, miért is jutott volna, hiszen csak választások előtt állunk, hogyan is szabadna ilyenkor szót vesztegetni a kihívóra.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2415190690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása