A mi Józsefvárosunk

889. Az első nap után

2019. június 21. - Amijo

“Baromira unom, hogy azt méricskéljük, ki a legnagyobb kicsi!” 
(Karácsony Gergely) 

Tegnap elkezdődött a főpolgármesteri előválasztás szavazási szakasza, mely június 26-án, szerda 12 óráig tart. Az előválasztás második fordulójának első napján meglepően nagy volt a részvétel – a szervezők szerint legalább tízezren adták le voksukat a három jelölt egyikére, és ez jóval meghaladja az első fordulós részvételt.

elovalaszt_blaha3.jpg

Tehát: még 6 napig lehet szavazni, többek közt a Blaha Lujza téren 10:00-20:00 között. Vegyünk részt minél többen az előválasztáson, menjünk el szavazni és buzdítsuk erre ismerőseinket, barátainkat is! Most mi dönthetünk!

Camara-Bereczki Ferenc Miklós (CBFM) – Józsefváros, Magdolna negyed

***

Így lehet online szavazni az előválasztáson, de ennek regisztrációja tegnap reggel lejárt. Összesen majdnem 5000 ember az elovalaszto.hu felületén adhatják le szavazatukat. A szavazólapokon első helyen Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás jelöltje szerepel, a második a momentumos Kerpel-Fronius Gábor, míg a DK által támogatott Kálmán Olga a harmadik helyen található.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5914905686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

putyi8 2019.06.21. 19:03:37

Ha a politikától távol egy kis pihenésre vágysz és szépet szeretnél látni gyere a Ciklámen Idősek Klubjába VIII II.JánosPálPápa tér 17.délelőtt 10-15 óráig a KIÁLLITÁSOMRA ,mert fontos az is hogy egymás értékeit észre vegyük Strbik Ágnes
süti beállítások módosítása