A mi Józsefvárosunk

842. Minél többen

2019. január 31. - Amijo

A hétfőn elkezdődött előválasztáson eddig több mint tizenhatezren szavaztak. Tegnap Korózs Lajos a Blaha Lujza téren elmondta, hogy nagyon pörög a szavazás, olyan nagy az érdeklődés, hogy még egy pultot kellett kitenni a szavazósátor mellé, hogy a lehető leg- többen a lehető leggyorsabban leadhassák a voksukat.

elobalasztas2019-blaha2.jpg

A budapestiek február 3., azaz vasárnap 12 óráig voksolhatnak a két jelölt egyikére, és még aznap estére kiderül, hogy Horváth Csaba vagy Karácsony Gergely lesz-e a közös ellenzéki főpolgármester-jelölt az őszi önkormányzati választásokra. Aki meg még nem szavazott, de most még elmenne szavazni, minden ezzel kapcsolatos részletet megtalál itt, az előválasztás honlapján.

Vasárnapig minden nap várjuk a józsefvárosiakat és más budapesti lakcímmel rendelke- zőket a Blahán. (Hétfőtől szombatig 9-19 óra között, vasárnap 9-12 óra között.) Adjuk le minél többen a voksunkat az első budapesti előválasztáson!

Camara-Bereczki Ferenc Miklós (CBFM) – Józsefváros, Magdolna negyed

UPDATE 2019.01.03. 16:00 - Karácsony Gergely nyerte a vasárnap lezárult főpolgár- mesteri előválasztást. Zugló polgármestere 27 598 szavazatot kapott, míg Horváth Csabára 6535 voksoltak. A józsefvárosi szavazók többsége itt a Blahán felállított sátorban adta le voksát. Köszönjük a résztvevőknek és a lebonyolításban részvevőknek egyaránt! (CBFM)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9314600836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása