A mi Józsefvárosunk

Szánalmas [377.]

2023. november 03. - Amijo

Beleállna az LMP a Karácsony elleni csatába:
Vitézy Dávidban gondolkodnak jelöltként. (HVG

Nem tudom, hány ellenzéki vezető olvassa a cikkeimet az FB-n. Meglehet, egy sem. De azért majd megírom a cikket, azzal a címmel, hogy: "Tessék csapatjátékosként viselkedni!"

vitezy2023.jpg

Jelenleg ugyanis az a határozott benyomásom, hogy az ellenzék direkt el akarja veszíteni a választásokat. Hogy teljesen mindegy neki, hogy a Fidesz még évtizedekig hatalomban marad, hogy esze ágában sincs leváltani. Jó neki az a kis költségvetési támogatás, amit most kap, a kényelmes képviselői fizetések, pozíciók. Miért is akarna kormányt váltani?

Mint Szigetszentmiklóson, ahol öten ötfelé indulnak. Amikor pedig jövőre lesz egy, a 2022-es buktánál is nagyobb bukta, akkor pedig egymásra mutogatnak, mint 2022-ben is.

Mit lehet erre mondani? Szánalmas.

Marosán Bence Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9518250231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása