A mi Józsefvárosunk

764. Óvodai kampánylevél

2018. június 12. - Amijo

Tegnap este ismét Győri Péter volt Kálmán Olga vendége az Egyenesen című műsorban. A civilek által felkért, a demokratikus ellenzéki pártok által támogatott polgármester jelölt Sára Botond legutóbbi akcióiról, illetve magáról a kampányról beszélt. De elsősorban az alpolgi tájékoztatólevélnek álcázott óvodai kampányüzenetéről esett szó, melynek átvételét a szülőknek aláírással kellett igazolniuk. (Azért ez szép, nem?)

gyori_kampany4.jpg

A szülővel átvételi íven aláíratott alpolgármesteri óvodai
választási örömhírlevél itt nézhető meg - via Virág Tamás

A kedves szülőknek küldött önfényező levélében különben doktor Botond – aki az elmúlt hetekben szorgosan mos, főz, takarít a kerület összes zegzugában – arról ír, hogy a derék önkormányzat ingyen tisztasági csomagot és gyümölcsöt ad a gyerekeknek, így aztán – sejteti – nemsokára itt leszen a kánaán. Persze csak ha…

Azt tanácsolnám leendő alpolgármesteremnek, hogy vonja vissza ezt a levelet és inkább bátran próbálja fölvenni a versenyt korrekt eszközökkel. (Győri Péter)

P.s.: Botrány Józsefvárosban - Győri Péter józsefvárosi bérlakásállomány privatizációjáról szóló bejegyzése. Az ügy túlmutat a kerület határain, de hatásai józsefvárosiak százainak lakhatását, életét lehetetleníti majd el. Tessék szíves lenni elolvasni!

***

Eheti lapszemlénkben kicsi öröm is vegyül az ürömbe: a "Józsefváros" végre beszámolt a tényről, hogy július 8-án időközi polgármester választást tartanak a kerületben, sőt, még az induló polgármesterjelöltek neveit is leírták! Ez azonban csak épphogy színezi a megle- hetősen egyszínűre sikeredett összképet: a Fidesz jelöltje 14 említést kapott megint, egy másfél oldalas interjúfélében és még négy cikkben. Emlékeztetőül: ezt a lapot több tízmi- lliónyi közpénzből állítják elő, és akkor még vegyük hozzá azt is, hogy Józsefváros önkor- mányzata egyoldalas, teljesen felesleges hirdetést vásárol több éve, heti rendszerességgel a Habony Árpád-féle Lokálban, annak az ára már jócskán meghaladta az 50 milliót.

Nekünk sokba van, de nekik láthatóan minden pénzt megér ez a "tájékoztatás". (Győri Péter polgármesterjelölt)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8014042224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása