A mi Józsefvárosunk

737. Tessék választani! (2)

2018. március 25. - Amijo

Tegnap a Közös Ország Mozgalom a Rákóczi téren a csarnok elé egy olyan óriásplakátot (molinót?) rakott ki, amelyre Orbán március 15-én elhangzott fenyegető mondatát írták: Elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is. Az idézet mellé pedig azt írták: "Ugye nem hagyod neki, hogy tényleg megtegye". 

valasztas2018-2.jpg

A rendőrök kijöttek, megállapították, hogy Orbán Viktor idézet van a plakáton, majd továbbsétáltak. (via Közös Ország Mozgalom)

Az üzenet egyértelmű: mindenki menjen el szavazni!

Más: tessék megtippelni, hogy hányszor írnak a már itt is oly sokszor emlegetett, közpénzen kiadott kerületi lap legújabb számában az ellenzéki jelöltekről?

Úgy van, el tetszett találni, egyszer sem! Így aztán a Momentum Mozgalom kifogást nyúj- tott be a választási bizottságnál a Józsefváros újság ellen (megjegyzem, már nagyon itt volt az ideje, hogy valaki ezt megtegye), mert a legfrissebb lapszámban 20 oldalon 25-ször szerepel Kocsis Máté, tízszer pedig a fényképe. Miközben az ellenzéki jelöltről/jelöltekről egy árva mukkot sem írnak. (Hiába no, nagy úr a megszokás…)

Tipikus fideszes magatartás, hogy a közös vagyonunkat saját magukra költik. Propagandakiadványok helyett a józsefvárosi szegénység és korrupció felszámolásával kellene foglalkoznia Orbán Viktor pártjának – mondta dr. Cseh Katalin, a Momentum VIII. kerületi jelöltje.

Két hét múlva, április 8-án választás. Mindenki menjen el szavazni, tessék választani!

Camara-Bereczki (CBFM), Magdolna-negyed

***

 

És ha már elégtétel, meg ilyenek: Orbán Viktor bátran meglátogatta a Fidelitast - Milyen kár, hogy népünk vezére a középiskolások gondjaira nem kíváncsi, az egyetemisták prob- lémái sem érdeklik, az országot elhagyni kényszerült félmillió fiatal se izgatja. Nem jó ám a beltenyészet, drágaminiszterelnökúr! Torzulásokhoz vezet. (K. Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1413778960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása