A mi Józsefvárosunk

727. Csupa móka und kacagás

2018. február 23. - Amijo

"Maga nem normális képviselő úr, de tényleg nem az."
(Kocsis Máté testületi ülést vezet) 

Szép jó estét mindenkinek, híreket mondunk. Tegnap ismét ülésezett egy jó nagyot a képviselő-testület; a napirenden többek között olyan témák szerepelnek, mint a tavalyi, illetve az idei költségvetés, a Corvin Áruház felújítása, vagy a közelgő választások, de a hvg.hu beszámolója szerint az ülésen a Soros-tervről is kellett szavazni, mert ugye anélkül már nem is élet az élet.

kocsis-pszichologiai-elemzes.jpg

Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt

Az ellenzéki képviselők arra hivatkozva nem támogatták a fideszes határozati javaslatot, hogy nem ismerik a szóban forgó tervet, így aztán arról is nem tudnak szavazni, egyébként is, tán’ a létező, valós problémákról – pl. az egészségügyi rendszer állapota, emberek hal- nak meg emiatt – kellene inkább beszélni.

A "közbiztonsággal kapcsolatos felhívás elfogadásáról" szóló előterjesztést a testületi ülésen osztották ki. Kiderült, hogy a Szita Károly által kezdeményezett Soros-terv elleni felhíváshoz csatlakozott az önki (sok igen, nulla nem, néhány tartózkodás). Titokban. (Virág Tamás)

A polgi erre úgy válaszolt, hogy egyrészt a Soros-terv fenn van az interneten, ott el lehet olvasni, de elküldi e-mailben is szívesen mindenkinek (itt valószínűleg Soros György által írt cikkekre gondolhatott). Mert ő ott segít, ahol csak tud. Másrészt pedig aki azt mondja, hogy a Fidesz vagy kifejezetten őmiatta halnak meg emberek a kórházban, „az nem nor- mális, de tényleg nem az.” Majd közölte, hogy ő bizony pszichológiai elemzést készíttetett* egy ellenzéki képviselőtársáról:

“Majd ha egyszer eljön az a pillanat, amikor nem kell feltétlenül együtt dolgoznunk, akkor én átadok önnek majd egy dokumentumot négyszemközt, hogy olvassa el. Én készíttettem önről egy pszichológiai átfogó elemzést, és ezt csak önnek majd oda fogom adni. Figyelembe vettük egyébként a Facebook-bejegyzéseit, az írásmintáját, a felszólalásait, a hanghordozását, sok mindent, olvassa majd el, fantasztikus. Segítőleg adom majd oda.” 

A polgi ugyan nem nevesítette a képviselőt, egyértelmű volt, hogy Erőss Gáborra gondolt. Magát a „nagyszerű” eseményt tessék feltétlenül megnézni itt, az Önkormányzati TVközvetítette a teljes ülést, de a másfeledik órától érdemes. Mert ahogy valaki írta a facen: csupa móka und kacagás.

*Azért arra igazán kíváncsi lennék – elnézegetve a polgi különféle megnyilvánulásait, reakcióit – hogy vajon saját magáról is készíttetne egy ilyen pszichológiai elemzést, és hogy azt is ilyen roppant segítőkészen és előzékenyen osztogatná-e? Nem hiszem.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1313693164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása