A mi Józsefvárosunk

382. Virágot Orsolyának

2015. június 11. - Amijo

01.jpgÁprilis legvégén raktunk fel egy posztot Köszönte a meghívást címmel, melynek eredetije a 8ker oldalán jelent meg. A drogtémáról, az azzal kapcsolatos (létre nem jött) vitáról és Ferencz Orsolyáról (önkormányzati képviselő, a kerületi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum vezetője) volt szó benne. Most (tegnap) Virág Tamás hozta szóba újra a témát fb-oldalán. Feltesszük ide mi is, hátha így többen látják, esetleg olvassák. Íme:

Virág Tamás, 2015. június 10. 12:56

Remélem, ez a videó segíti a kerületi kábítószerügyi egyeztető fórum vezetőjét korábbi álláspontja újragondolásában. Nagyon jó lenne, ha egyperceseknél hosszabb véleménye is lenne, vagy ha ő ezt nem is vállalja, átadná egy fórumtársának a feladatot. Levéllel próbálom motiválni. Egyébként sosem hittem volna, hogy valaha önkormányzati képviselő fogadóórájának látogatását tervezem: -)

"Tisztelt Ferencz Orsolya!

Némiképp meglepődtem, hogy legutóbbi – a 8kerblog drogtémában tervezett beszélgetésére invitáló – levelemre nem reagált. Mivel Ön a kerületi kábítószerügyi egyeztető fórum vezetőjeként mást sem ajánlott a rendezvényre, azt nem tudtuk megtartani. Aztán azon is meglepődtem, hogy miközben a mi meghívásunknak időhiány miatt nem tett eleget, egy rövid, ennélfogva felszínes televízióinterjúra energiát és időt tudott szánni.

Terveim szerint kérdéseinkkel megkeresem Önt képviselői fogadóóráján, a válaszokat pedig a 8kerblogon közzé fogjuk tenni. Egyúttal engedje meg, hogy felhívjam a figyelmét erre a friss videóra, bízom abban, hogy ez segíti a probléma súlyosságának átérzésében.

Köszönettel, Virág Tamás"

Felvilágosítás helyett tiltás: mostanra a hajléktalanok a legveszélyeztetettebb csoport az alkoholnál is olcsóbb dizájnerdrogok megállíthatatlan terjedése miatt. Míg a drogpolitika kimerül a probléma szőnyeg alá söprésében, a szocmunkások magukra maradtak a robbanással fenyegető ismeretlen helyzettel szemben. (index.hu)

***

Egy másik bejegyzés Virág Tamás oldaláról más írta, róla: Virág Tamást hama- rabb olvastam, mint ismertem. Akkoriban még újságíró volt, majd lett belőle szociális civil, meg társadalmi innovációkat támogató híd-ember, aki csóró civilek és felelős üzletemberek között közvetít, meg nyócker blogíró, meg bérletes tüntetésre járó, de ami talán a legeszelősebb szokása, hogy kíváncsiságból képes sok órában beülni önkormány- zati bizottsági és testületi ülésekre, hogy saját fülével hallja, ami ott elhangzik. A pali egy igazi rémálom a hatalomnak, egy szelídnek látszó pitbull, sőt, kedvenc témájában, a nyóckerben, tetejében még helyi lakos is! Ez egy hosszúra nyúlt kalapemelés akart lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr567534808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása