A mi Józsefvárosunk

333. Mekkmester

2015. március 06. - Amijo

Nem tetszetek kitalálni, hogy ki az a mindenhez értő ezermester, aki a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke is lehet a közeljövőben. (De igen.) Úgy van, el tetszett találni. Azt írja ugyanis a 444, hogy Kocsis Máté lehet (mit lehet, lesz is!) a kézilabdaszövetség elnöke. Bezony, a mi polgink, a drogháború hőse, a hajléktalanok ostora, az ország pisiügyi szakértője újabb magaslatokra fog hágni, nem tehet róla, ő egyszerűen mindenhez ért, na.

kocsis_nemethsz1.jpg

Egy leendő (?) szövetségi elnök, Kocsis Máté (balra) és a jelenlegi birkózófőnök, Németh Szilárd (középen) - Teknős Miklós / Népszabadság

Az történt ugyanis, hogy a szövetség korábbi elnöke, Vetési Iván családi okok miatt (érdekes, mostanában milyen sok embernek támadt hírtelen családi oka) nem pályázik újra a pozícióért. Emiatt a népek rögtön körül is néztek a szövetségnél, hogy találnak e nagyhírtelen valami alkalmas embert erre a feladatra. És találtak: a mi Máténkat. Aki az FTC kézilabda szakosztályának elnökségi tagja is. A portál azt is írja, hogy Kocsis még csak jelölt, maga a választás április 17-én lesz, és akár bármi is megtörténhet.

Az akár bármihez: pár hete a birkózószövetségénél volt tisztújítás. Az egyik jelölt a régóta hivatalban levő olimpiai bajnok Hegedűs Csaba volt, a másik Németh Rezsitábornok Szilárd, aki gyerekkorában birkózott egy picit. Igen, Németh nyert. Ezek után gondolom, Józsefváros sportbarát önkormányzata már nem csak az FTC-t, hanem a kézilabda- szövetséget is bőségesen támogatni fogja. Persze mindannyiunk legnagyobb örömére.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr167246827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása