A mi Józsefvárosunk

652. Kocsis Máté, a gavallér

2017. július 12. - Amijo

Vagy valami olyasmi. Közvetve ugyan, de már személyesen Kocsis Máté polgármestertől is kaptunk adományt az Auróra fenntartására – írta két napja az Auróra fb-oldalán. Ez pedig, lássuk be, mindenképp gavalléros tett Kocsis Mátétól – ha nem is szándékosan, ha nem is közvetlenül – de a maga módján ő is támogatja az önkormányzata által lehetetlen helyzetbe hozott közösségi házat. Pontosabban Iványi Gábor, az Evangéliumi Testvérkö- zösség lelkésze támogatja, ő adott a polgi pénzéből adományt az Aurórának, de akkor is...

aurora_tamogat.jpg

Mint pár napja írta Iványi, a bíróság 300 ezer forint megfizetésére kötelezte Kocsis Mátét, mert a polgi többször is hazugságokat állított róla a médiában. A lelkész Kocsis Máté büntetésének 10 százalékát ajánlotta fel az Aurórának. Az Auróra köszöni a felajánlást Iványi Gábornak, és hálásak mindenkinek, aki kisebb-nagyon összeggel támogatja őket.

Ezek után – emelve kalapunk – nem tehetünk mást, minthogy a magunk részéről további hasonlóan sikeres, kellemes pereskedést kívánjunk a polgármester úrnak, van még bőven hely, ahol szükség van a „támogatására”! (Persze nem közpénzből...)

***

Az önkormányzat egy meleg júniusi napon drogterjesztésre és kereskedelmi engedély hiányára hivatkozva vonta vissza az Auróra működési engedélyét. Sokak szerint a vendéglátást betiltó határozat indokai mondvacsináltak, a hatóságok egyszerűen csak el akarják lehetetleníteni a helyet. Az Auróra – bár ételt és italt már nem adhatnak a pultból – a határozat ellenére nem zár be, továbbra is működni fognak, de ehhez a közösség segítségét kérik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6712659253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása