A mi Józsefvárosunk

Azbej Tristan, hol vagy? [420.]

Szekunder szégyen.

2024. május 02. - Amijo

Magyarország blokkolja, hogy Örményországot támogassuk az EU Békealapjából, pedig erről korábban megállapodtak. A „Freedom” diplomáciai forrásai szerint Magyarország azt követeli, hogy a programba vegyék be Azerbajdzsánt is.

ormeny.jpg

Olybá tűnik, ennek a kormánynak "az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár" helyett az üldöző iszlám hívőket megsegítő államtitkárra lenne szüksége. Elvégre a Türk Tanács tagjai olyan iszlám országok, amelyekben a keresztény (orosz) kisebbséget határozottan nem akartjuk segíteni, illetve támogatni. Magunkra haragíthatnánk vele az igazhitűeket.

Lehet, hogy miniszterelnökünk a mahdi címre ácsingózik???

(A képen azeri "etnikai tisztogatás" Hegyi Karabahban. Ilyen lángszórókkal számolták fel Varsóban a gettófelkelést.)

P.s.: Azerbajdzsán tavaly ősszel egynapos villámháborúval elfoglalta többségében örmé- nyek lakta Hegyi Karabahot. A vitatott hovatartozású terület elfoglalása óta az örmény lakosság szinte egésze elhagyta lakóhelyét és Örményországba menekült.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6518395411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása