A mi Józsefvárosunk

Egy lapra tettünk fel mindent [402.]

2024. február 21. - Amijo

Sajna, magára az idézetre még várni kell. Meg kell találnom hozzá Hárs László: Majd a gyerekek c. könyvét és azt a részt, amelyben Schlampeter Teofil nyilas keretlegény a légiriadó alatt elmagyarázza a ház lakóinak, milyenek lesznek a csodafegyverek, amelyeket Hitler hamarosan be fog vetni, hogy megfordítsák a háború menetét.

majd_a_gyerekek.jpg

A magyar gazdaság most éppen nemcsak a szomszéd országokétól marad el mind jobban, de abszolút értelemben is csökken. A mindezt vezénylő Magyarbasi pedig új és új csodákban bízik. A Matolcsy-féle nem hagyományos (magyarul nem tudók számára: un- ortodox) gazdaságpolitikában, a "magyar banánban", a totál előkészítetlen Paks II.-ben; most éppen az akkumulátorgyártásban.

Nem maradt tartalékunk. Ha ez nem jön be (márpedig nem fog), akkor jön az államcsőd, amit én már évek óta 2028-ra várok.

Vakmajom a lítium áráról és az akkumulátorgyártás jövőjéről.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr418336217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása