A mi Józsefvárosunk

Tehát a várható infláció alatt [277.]

2022. október 13. - Amijo

Gulyás Gergely: Jelentős pedagógusbér-emelés jöhet. (24.hu

Gulyás "Safranek" Gergely szerint jövőre mindenképp "nagy arányban" emelik a pedagógusok fizetését — ha nem kapjuk meg a kohéziós alapból a kormány faldöngető korrupciója miatt visszatartott pénzt, akkor 10 százalékkal, de ha megjön, akár 21-gyel is. Elemző intézetek szerint a jövő évi infláció 25 % körül vágtató... ööö... várható.

gulyas2022-3.jpg

Ugyanő ugyanezen a kormány"infón" arra is hivatkozott, hogy a tanárok sztrájkjoga nem csak nálunk kurta: az állami alkalmazott pedagógusok pl. Németországban sem sztráj- kolhatnak. Mindössze azt nem tette hozzá, hogy azért, mert ott többet keresnek a magániskolákban alkalmazott társaiknál. A magániskolák tanárai sztrájkolhatnak — értelemszerűen értük is.

Még továbbá leszögezte, hogy a tanárok tiltakozó mozgalma nem polgári engedetlenség — itt annak kifejtésével maradt adósunk, hogy mi a büdös franc akkor a polgári engedet- lenség a magyar jogrendben, illetve legalább szerinte.

Újságíró, újságíró, te nem is informálódni jársz ide...

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4617953796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása