A mi Józsefvárosunk

Fontos feladat [249.]

Demokratikus intézmények.

2022. július 13. - Amijo

Imacsoport alakult a parlamentben. (Telex

Hétfőn hivatalosan bejelentették, hogy megalakult a parlamenti imacsoport. Az időpont aligha lehet véletlen. A hat tagnak máris komoly kihívással kell szembenéznie: el kell érniük az égieknél, hogy a magyar társadalom az eddigiekhez hasonlóan beletörődve vegye tudomásul a mellékállású nem taxisok (tehát az így adózók kb. 80 %-a) KATÁ-jának gyakorlati eltörlését.

imalanc.jpg

Bízom bennük: Isten segedelmével ez is sikerülhet.

Fügedi Ubul

P.s: Fontos kérdés, amiről azonban szót sem ejtettek: Kihez fognak imádkozni?

*

Egy nap alatt átment a parlamenten a kisadózó vállalkozók tételes adójáról szóló törvény- javaslat. A KATA szigorításával rengeteg ember megélhetését nyírták ki, az infláció pedig meg fog ugrani: mindenki árat emel majd a vesztesége kompenzálására. Ráadásul a KATA kedvező volt az épp induló vállalkozásoknk, hát mostantól nem lesz az.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6217882563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása