A mi Józsefvárosunk

Kiírták az időközi választást [229.]

2022. május 03. - Amijo

Június 26-án időközi választás lesz az 5. sz. választókörzetben.

A Helyi Választási Bizottság az 5. sz. választókörzetben 2022. június 26-ra írta ki az időközi választást. Mivel 2019-ben az ellenzéki pártok megegyezése alapján a választókerületben a DK állíthatott jelöltet, így most az ellenzéki oldalon Pityó Lászlót szintén a DK indíthatja – több jelöltről jelenleg nem tudni. (Az induláshoz 40 ajánlást kell gyűjteni.)

idokozi2022.jpg

Április 10-től már újra ki lehet írni a koronavírus miatt elmaradt időközi önkormányzati választásokat és helyi népszavazásokat. Nálunk itt a kerületben másfél éve nincs képviselője a Csarnok negyedben a körzetnek, mivel 2020 novemberében tragikusan fiatalon elhunyt a közismert roma folklór zenész, emberi jogi aktivista Balogh Lajos Paci.

P.s.: Holnapután, május 5-én 9 órától testületi ülés is lesz, élőben a már szokott helyén, az Önkormányzati TV-n nézhető majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1517823545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása