A mi Józsefvárosunk

Átépült, fákat ültettek [122.]

2021. június 09. - Amijo

Még májusban írtuk, hogy átépül a Népszínház és a Kiss József utca torkolata, illetve megszűnik a Népszínház utcai horrorátkelő, ahol a gyalogosoknak a jó 30 méteres szakaszon mostanáig minden jelzés nélkül kellett megpróbálkozniuk az átjutással (vesszőfutással) a ki- és beforduló autók között.

nepszinhaz_kiss1.jpg

Akkoriban megígértük, hogy amint befejeződik az átépítés, elmegyünk megnézni (és persze fényképezni), hogy az életveszélyes kereszteződés előnyére vagy hátrányára változott e. Nos, pár napja arra jártunk: a Kiss József utca vége már merőlegessé vált, a felszabadult területre pedig – az ígéreteknek megfelelően – fákat ültettek.

nepszinhaz_kiss2.jpg

nepszinhaz_kiss3.jpg

Ilyen lett tehát. A szakaszokra bontott gyalogátkelő „működik”, a korábban hangoztatott kételyekkel szemben a fák (jelenleg) egyáltalán nem akadályozzák a kilátást a Népszínház utcára.

Nekünk bejött ez a fajta átépítés. Az meg már egy másik kérdés hogy a most ültetett fák megmaradnak-e, de reménykedjünk…

További szép estét mindenkinek.

LaMa

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1216587658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása