A mi Józsefvárosunk

Aki tud, segítsen [111.]

A legkisebb adomány is számít.

2021. május 04. - Amijo

Megosztjuk, mert fontosnak tartjuk ezekben a járványos időkben (is): Pikó András fb-oldalán olvasható az a felhívás (kérés?), amely kerületi gyerekek nyári táborozásához kér támogatást. A Momentum és az LMP önkormányzati képviselői már felajánlották egyhavi tiszteletdíjukat; dr. Erőss Gábor alpolgármester, Rádai Dániel alpolgármester és a polgár- mester is csatlakozott az adományozáshoz – így összesen másfél millió forint gyűlt össze.

taborozas2021.jpg

A józsefvárosi gyerekekre igazán ráfér egy felhőtlen nyár. Miután az idei források nem tették lehetővé, hogy olyasmire tegyünk félre, aminek a megvalósulása a járvány miatt ennyire bizonytalan, új megoldásokat kellett keresnünk a tábor finanszírozására. Most végre eljött a pillanat, és úgy tűnik, biztonságos lesz magyarkúti táborunkban táborozni a kerületi gyerekeknek. (via Pikó András)

Várjuk józsefvárosi vállalkozások, közösségek és magánemberek jelentkezését! Még pontosan másfél millió forintra van szükség, és már a legkisebb adomány is számít – írja oldalán a polgármester.

Aki tehát megengedheti magának, küldjön adományt a fenti képen látható számla- számra. Az utalás tárgya mezőbe pedig a “táborozás támogatása” megnevezést tessék írni.

a Szerk.

P.s.: Szerencsére a fentieken kívül még jópár képviselője van a kerületnek, így hamar összejön majd a még hiányzó összeg. Ugye?

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8716522694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása