A mi Józsefvárosunk

Szegény ember szájere [67.]

2020. december 13. - Amijo

„Legény Zsolt a csempészcigiről: Nem tudom, hogy került az autóba,
én voltam a legjobban ledöbbenve.” (via 24.hu

legeny_cigi.jpg

Ezek az emberek egykori szakmájukból már kiestek, újat nem tanultak. Egyébként is, hozzászoktak a politikus léttel járó jómódhoz, és abból nem akarnak engedni. A mentelmi joghoz is hozzászoktak: ahhoz, hogy ők bármit megcsinálhatnak (tehát meg is csinálnak).

A betölthető pozíció viszont egyre kevesebb, ahogy a választók elfordulnak ettől a stra- tégiától. Ráadásul új jelentkezők is vannak. Ettől aztán úgy érzik, hogy kényszerpályára lökték őket. (Mert ők persze nem tehetnek arról, hogy idáig jutottak — és különben is, most nem az okokat kell keresni, hanem a megoldást).

Fügedi Ubul

***

Legény Zsolt 2006 és 2010, illetve 2014 és 2018 között volt az MSZP országgyűlési képviselője, a mostani esetig a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szövetségének alelnökeként, valamint az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnökeként dolgozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7016336332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása